Begin jouw weg naar vrijheid, verandering en groei

√   Wil je bewust keuzes maken en jezelf ontwikkelen?
√   
Loop je vast op werk of in het leven en zoek je weer sprankeling?
√   Heb je jezelf en je gevoel niet altijd in de hand?
√   Ga je gebukt onder verwachtingen van anderen of van jezelf?
   Gaat het over worstelingen, grenzen aangeven, boosheid of onzekerheid?

BREEK LOS UIT JE PATRONEN, LATEN WE HIER WAT AAN DOEN!

Bekijk de kennismakingsactie

Begin jouw weg naar vrijheid, verandering en groei

√   Wil je bewust keuzes maken en jezelf ontwikkelen?
√   
Loop je vast op werk of in het leven en zoek je weer sprankeling?
√   Heb je jezelf en je gevoel niet altijd in de hand?
√   Ga je gebukt onder verwachtingen van anderen of van jezelf?
   Gaat het over worstelingen, grenzen aangeven, boosheid of onzekerheid?

BREEK LOS UIT JE PATRONEN, LATEN WE HIER WAT AAN DOEN!

Bekijk de kennismakingsactie

Nieuw in Amsterdam!

Sinds 1 mei 2021 ben ik met mijn coaching praktijk van Utrecht naar Amsterdam verhuisd. Om mijn praktijk hier weer op te bouwen en je de kans te geven om op een laagdrempelige manier kennis te maken, heb ik ruimte gemaakt voor een aantal gratis kennismakingsgesprekken. Hierin bespreken we jouw hulpvraag en kijken we of ik iets voor je kan betekenen. Dit geheel vrijblijvend dus.

Als we besluiten door te gaan, dan wil ik je graag een eenmalige openingskorting van 20% geven voor de eerste drie sessies. Hiermee kunnen we samen een goede start maken om de verandering die jij zoekt in je leven of werk te bereiken.

Spreekt dit je aan? Lees dan hieronder verder over mijn werkwijze of neem gelijk contact met me op.

LET OP: Dit is een eenmalige actie in verband met de verhuizing van mijn praktijk. Daarom is bovenstaande actie alleen geldig voor de eerste 10 aanmeldingen. Wees er dus snel bij voordat de laatste plekken vergeven zijn!

Eenmalige actie

✔ Vrijblijvend kennismaken.

✔ Direct ervaren of een sessie jouw helpt.

Een degelijke basis leggen in drie sessie voor de verandering die jij wenst met 20% korting.

Plan hier een vrijblijvend gesprek!

(Of bel mij direct voor een afspraak of een vraag: 06 20 48 90 09)

Wat kan ik verwachten van Tom?

Mijn naam is Tom van der Linde, en als vriendelijke vreemdeling help ik je graag bij het vinden van jezelf en jouw eigen weg. Benieuwd of ik de juiste persoon ben om een stukje van je reis mee te delen? Als coach ben ik…

  • Open en eerlijk, helder en scherp – ik geef terug wat ik ervaar en zal confronterend zijn.

  • Zoeker – kan jou op je weg helpen zoeken en vinden.

  • Beweeglijk – we gaan niet alleen zitten en praten, maar ook bewegen en ervaren.

  • Diepgang en waarheid – ik help je jouw diepgang te vinden.

  • Humor, lol en creatief – we gaan buiten de kaders, coaching hoeft niet altijd ‘zwaar’ te zijn..

Coaching

“Als er iets is wat ik fascinerend vind in het leven, is het de weg die we afleggen als mens.”

Hoe anderen mij hebben ervaren

Martijn

Via Tom ben ik er achter gekomen waarom ik niet op mijn plek zat en welk type omgeving en functie beter bij mij zou passen.

“Ik had het gevoel dat ik niet helemaal lekker op mijn plek zat in mijn baan, maar wist ook niet op welk type functie ik zou willen solliciteren. Via Tom ben ik er achter gekomen waarom ik niet op mijn plek zat en welk type omgeving en functie beter bij mij zou passen. Het traject met Tom heb ik als erg prettig en persoonlijk ervaren. Tom neemt echt de tijd, niet alleen tijdens de sessies, maar ook voor het hele traject. Door het traject heb ik zeer gericht kunnen solliciteren en ook inmiddels een andere baan gevonden.”

Martijn

Pauline

Tom zijn relaxte houding, het eerlijk benoemen van allerlei emoties, het stellen van de juiste vragen en het feit dat ik hem totaal kan vertrouwen heeft me heel veel verder gebracht.

“Tom is een prettige coach die mij verder heeft geholpen in het ontwikkelen van mezelf. Hij weet intuïtief heel goed een aanpak te vinden voor de vragen die ik had. Door te werken met oefeningen en me in verschillende situaties te plaatsen kwamen de antwoorden die ik zocht snel naar boven. Hij hielp me mijn diepste emoties te laten voelen waar ik zelf niet bij kon komen. En daarmee kan ik weer stappen maken. Zijn relaxte houding, het eerlijk benoemen van allerlei emoties, het stellen van de juiste vragen en het feit dat ik hem totaal kan vertrouwen heeft me heel veel verder gebracht.”

Pauline

Deze maand, speciaal voor jou:

Met 5 jaar ervaring in Utrecht ben ik een nieuw avontuur aangegaan om mijn praktijk op te zetten in Amsterdam in de Rivierenbuurt. Voor de maanden mei en juni bied ik daarom een openingskorting van 20% voor de eerste drie sessies. Dit geeft mij de mogelijkheid om mijn cliëntenkring op te zetten. Voor jou is het een laagdrempelig en een relatief goedkope manier om te kijken of coaching wat voor je zou kunnen zijn en of ik de juiste persoon voor je ben. Laagdrempelig, omdat het eerst gesprek vrijblijvend is. Het feit dat je al zover bent gekomen op deze pagina laat zien dat jij de eerste stap in jouw avontuur al hebt gezet. De stap naar hulp zetten is een teken dat je verantwoording neemt voor je eigen proces. Dat is een heel belangrijk startpunt en geeft mij vertrouwen voor het vervolg. Wat dat ook mogen zijn.

Klik hieronder om je aan te melden en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk tot snel!

Plan hier een vrijblijvend gesprek!

Aanmeldformulier

Dank voor je bericht. Het is verzonden. Ik neem contact met je op.
Er is iets misgegaan met het versturen van je bericht. Probeer het later nog eens of stuur een email naar: tom@tomvanderlinde.nl

Ik ben ook te vinden bij: