Wekelijks online. Als volgt:

Elke week kijk ik hoe mijn agenda eruit ziet en plan ik voor die week 1 à 2 meditatie(s). Hieronder zie je het overzicht. Daarbij vind je ook de link om in te loggen. Wil je meedoen? Vul onderin je gegevens in en dan krijg je het paswoord toegestuurd. Ik doe de meditaties op donatie basis. Onderaan tref je een link en kun doneren middels een open tikkie. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Scroll naar beneden of klik hier.

Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie. Het is fijn om bij aanvang een lekker plekje te creëeren voor jezelf. Dat je even ongestoord kunt zitten. Misschien vind je het fijn een deken te hebben, een meditatie kussen te gebruiken of juist op een stoel te zitten. Doe het vooral op een voor jouw prettige manier.

Direct aanmelden

Meditaties in deze week

Dinsdagavond 12 juli om 20.30

.

ZOOM

.

.

Klik hier om in te loggen op ZOOM

Vrijwillige bijdrage

De meditatie geef ik op basis van donatie. Je kunt geven wat het je waard is op het moment of de momenten dat jij wilt. Niets moet en alles is welkom. Klik op de link als je iets wilt geven. Hartelijk dank.

Doneer

KLIK OP HET VERKANT VOOR DE GEHELE REVIEW

Marijn

...bij Tom kom ik op een ontspannen en ongedwongen manier tot mezelf.

“Tijdens de meditaties bij Tom kom ik op een ontspannen en ongedwongen manier tot mezelf. Tom geeft ruimte aan iedereen om zichzelf te kunnen zijn en begeleidt de meditaties zonder pretenties. Echt een fijn moment in de week.” 

Marijn

Bald

Meditatie met Tom is altijd gevarieerd, op gevoel, en open.

“Sinds 2016 volg ik meditaties bij Tom. Fijn om met gelijkgestemden samen te komen, ook al is dat nu even online. Er is een mooie verbinding! Het brengt me kalmte, aarding en helderheid. Stilstaan in het moment. Meditatie met Tom is altijd gevarieerd, op gevoel, en open. Bedankt voor dit platform in de tijd van nu .”

Bald

Celeste

....even helemaal stil te staan en mezelf eraan te herinneren wat de echte drijvende kracht is in mijn leven: niet een volle agenda, uitdagende bezigheden en opwindende plannen, maar ik zelf.

“De meditaties met Tom zijn fijn en toegankelijk. Mediteren was nieuw voor mij, maar de begeleiding van Tom zorgde ervoor dat het snel natuurlijk voelde. Daardoor is het vanaf het begin een moment van rust voor me geweest. Ik vind het heel fijn om elke week een moment te nemen om even helemaal stil te staan en mezelf eraan te herinneren wat de echte drijvende kracht is in mijn leven: niet een volle agenda, uitdagende bezigheden en opwindende plannen, maar ik zelf. Toms oplettende kalmte en de thema’s die hij aanhaalt passen hier goed bij. Na zo’n meditatie sta ik altijd met een rustig en gelukkig gevoel weer op!”

Celeste

Arthur

Daardoor kan ik helemaal ontspannen en focussen.

“Met rustige stem leidt Tom je door de meditatie. Daardoor kan ik helemaal ontspannen en focussen. Samen mediteren in een groepje terwijl je de deur niet uit hoeft is prettig en efficiënt.”

Arthur

Lucia

Ik heb nooit echt kunnen mediteren in m'n leven..., maar bij Tom gaat het eindelijk heel goed!

“Ik heb nooit echt kunnen mediteren in m’n leven, omdat ik er vaak de concentratie niet voor had. Maar bij de meditaties van Tom gaat het eindelijk heel goed! Hij heeft een hele rustige stem en aanwezigheid, waardoor ik me in no-time ontspan. Daarnaast betrekt hij het hier en nu erg in zijn meditaties, de dingen die actueel zijn, waardoor het méér wordt dan alleen even ontspannen. Hij creëert de mogelijkheid van “nieuwe ruimte” maken voor jezelf. En dat is super fijn.”

Lucia

Marion

....mijn aandacht, met zijn hulp, heel rustig in het moment weet te brengen en te houden.

“Het is een fijne meditatie met Tom, waar ik heerlijk ontspan en mijn aandacht, met zijn hulp, heel rustig in het moment weet te brengen en te houden. Het thema verschilt elke keer, en ik vind Tom’s zienswijze mooi, en kalm. Hij heeft ook een prettige stem.” 

Marion

Melany

Dit was de eerste keer sinds het nieuws dat ik de situatie onder ogen durfde te komen.

“Mijn eerste meditatie bij Tom was 23 april. Een week nadat mijn opa in het ziekenhuis was opgenomen met het corona virus. Iets waar ik liever niet bij stil stond. Wel voelde ik dat ik er iets mee moest. Erbij zijn kon niet, maar visualiseren alsof ik bij hem was wel en dat is precies hoe de meditatie was. We mochten met ons hart kijken naar een situatie die op dit moment speelde. Geen moeilijke keus. Dit was de eerste keer sinds het nieuws dat ik de situatie onder ogen durfde te komen. Tom’s begeleiding, met zijn stem en visualisatie heb ik heel sterk het gevoel gehad dat ik even bij mijn opa was. Ik zijn stem heb kunnen horen en ik hem heb kunnen vertellen dat hoe het ook loopt, alles oke is. Ik heb even bij hem kunnen zijn. Heel erg bedankt voor dit onwijs waardevolle en bijzondere moment! ” 

Melany

Aanmelden voor online meditatie

Vul het formulier hiernaast in om je aan te melden voor de online meditaties of om een vraag te stellen. Je krijgt vervolgens een mail met het paswoord toegezonden.

Dank voor je bericht. Het is verzonden. Ik neem contact met je op.
Er is iets misgegaan met het versturen van je bericht. Probeer het later nog eens of stuur een email naar: tom@tomvanderlinde.nl